Novosti
< 1 ... 2 3 4 ... 7 >

Pjesničko umijeće i uloga pisca u društvu: Siniša Matasović

U subotu, 18. svibnja u 10 sati u sklopu radionice kreativnog pisanja i nakladništva pri projektu FreeZURA u ližnjanskoj knjižnici ZVONA i NARI predavanje o pjesničkom umijeću i ulozi pisca u društvu održati književnik Siniša Matasović.

 

Glazba i estetika: Anica Franjul

U četvrtak, 16. svibnja 2019. u 18:30 sati u sklopu glazbene radionice pri projektu FreeZURA u Gradskoj radionici u Puli (Lj. Posavskog 10) predavanje će održati Anica Franjul.

Što je umjetnost, koji su njezini oblici i kako ju doživljavamo? Zašto se često ne slažemo u odabiru umjetničkih sadržaja i što je to što neku umjetnost čini „dobrom“? Anica Franjul će na predavanju pokušati odgovoriti na ova i slična pitanja, s osvrtom na glazbu i njezine načine izražavanja.

Iva Nerina Sibila: Inkluzivne plesne prakse

U subotu 11. svibnja 2019. s početkom u 14 sati (dvorana u Argonautskoj ulici 28, Pula) u sklopu radionice suvremenog plesa projekta FreeZURA predavanje pod nazivom „Inkluzivne plesne prakse“ održat će Iva Nerina Sibila. Predavanje je otvoreno za sve građane, a nakon predavanja slijedi otvorena radionica na istu temu.

FreeZURA: predavanje Tamare Bakran

U subotu, 4. svibnja u 10 sati u sklopu radionice kreativnog pisanja i nakladništva pri projektu FreeZURA u ližnjanskoj knjižnici i književnom svratištu ZVONA i NARI, predavanje će održati Tamara Bakran, pjesnikinja i spisateljica.

Krešimir Certić Mish: maskote

U srijedu 24. travnja 2019. s početkom u 19 sati, u sklopu radionice stripa i ilustracije projekta FreeZURA, u Dnevnom boravku Rojca predavanje će održati poznati hrvatski illustrator Krešimir Certić Mish. Tema predavanja su – maskote.


Predavanje i plesna radionica: Zrinka Užbinec

FreeZURA: Slobodna zajednica umjetnika u razvoju Vas poziva na predavanje Zrinke Užbinec u sklopu radionice suvremenog plesa. Predavanje će se održati u subotu 27. travnja u dvorani u Argonautskoj ulici 28 u Puli, u trajanju od 13 do 17 sati.

< 1 ... 2 3 4 ... 7 >
zastava EU

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Vrijednost projekta: 507.562,24 kuna / 431.427,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

www.strukturnifondovi.hr     www.esf.hr