Novosti
1 5 >

Bruno Legović: ozvučavanje koncerata

U petak, 19. travnja 2019. u 19 sati u sklopu glazbene radionice pri projektu FreeZURA u Rock caffeu u Puli (Scalierova ul. 8) predavanje će održati Bruno Legović.

U sklopu teorijskog predavanja, Bruno će uživo demonstrirati ozvučavanje glazbenog sastava Lucky day iz Zagreba, koji istu večer održava koncert u Rock caffeu.

Otvoreni poziv: FreeZURA zove mlade pisce i pjesnike!

FreeZURA – slobodna zajednica umjetnika u razvoju u okviru aktivnosti radionice kreativnog pisanja i nakladništva raspisuje natječaj u potrazi za suvremenim autentičnim mladim književnim glasovima Istre.

Traže se pisci i pjesnici od 15 do 25 godina s boravištem/prebivalištem u Istarskoj županiji da doprinesu svojim pjesničkim i proznim radovima zborniku koji će se objaviti u sklopu projekta FreeZURA i radionice kreativnog pisanja i nakladništva.

Bruno Legović: uvod u glazbenu produkciju

U srijedu, 17. travnja 2019. u 19 sati u sklopu glazbene radionice pri projektu FreeZURA u studiju Udruge Metamedij u Društvenom centru Rojc predavanje će održati Bruno Legović.

Bruno Legović se profesionalno bavi glazbom dugi niz godina. Isprva instrumentalno kao gitarist u grupama Gustafi, Messerschmitt i Junkers5 s kojima snima album zapaženog uspjeha. Uz autorski izražaj, djeluje i kao ton majstor na live nastupima i u studiju, te se intenzivno bavi produkcijom.

FreeZURA: predavanje Lidije Deduš

U četvrtak, 11. travnja 2019. u 16:30 sati u sklopu radionice kreativnog pisanja i nakladništva pri projektu FreeZURA u Dnevnom boravku Rojca predavanje će održati pjesnikinja Lidija Deduš.

FreeZURA i Strukovna škola Pula

U četvrtak, 4. travnja u Dnevnom boravku Rojca održala se prezetacija projekta FreeZURA za dio učenika Strukovne škole u Puli. Prijave za besplatne radionice su još uvijek otvorene i svatko se može priključiti!

Predavanje Branka Bratkovića: Crtanje

FreeZURA: Slobodna zajednica umjetnika u razvoju Vas poziva na otvoreno predavanje Branka Bratkovića o crtanju u sklopu likovne radionice izrade murala.
Predavanje će se održati u Gradskoj radionici (Ulica Ljudevita Posavskog 10, Pula) u utorak, 19. ožujka s početkom u 17 sati, te je otvoreno za sve zainteresirane.

1 5 >
zastava EU

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Vrijednost projekta: 507.562,24 kuna / 431.427,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

www.strukturnifondovi.hr     www.esf.hr