Saznaj kako nam je bilo na predavanju Ivane Rončević u sklopu radionice suvremenog plesa!

Predavanje „Vidjela sam“ Ivane Rončević održalo se u subotu 16.02.2019. u sklopu radionice suvremenog plesa.

Na predavanju smo zajedno istraživali kako doživljavamo ples, mislimo ples i plešemo. Ivana je predstavila neke od svojih ideja, misli i metode, svoj rad i radove drugih umjetnica i umjetnika. Zajedno smo razmjenjivali iskustva i razgovarali o svemu što nas inspirira, a tiče se plesa i pokreta.

Ivana Rončević živi i radi u Zagrebu gdje je 2009. godine diplomirala na odsjeku za psihologiju Hrvatskih studija. 2010. godine stječe zvanje BA umjetnosti na Sveučilištu za umjetnost u Berlinu, pohađajući Hochschuelubergreifendes Tanz Zentrum za “Suvremeni ples, koreografiju i kontekst”. Kao umjetnica, djeluje autorski i izvođački surađujući s mnogim lokalnim i stranim umjetnicama, umjetnicima i umjetničkim kolektivima. Sa svojim radovima gostuje na brojnim internacionalnim festivalima poput ImPulsTanza, Tanz Im Augusta, Diskurs Festivala, Kondenz Festivala, Lokomotiva festivala. Pokret i gestu smješta i u medij videa, a njezini video radovi bili su izloženi u u Galeriji Bačva i Institutu za suvremenu umjetnost u Zagrebu. Od prosinca 2014. godine bliska je suradnica Najbolje koja 2015. godine osvaja nagradu publike na 16. Platforma HR festivalu te na Leap Second Festivalu 2016. osvaja nagradu Time Crystal Awarda.

zastava EU

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Vrijednost projekta: 507.562,24 kuna / 431.427,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

www.strukturnifondovi.hr     www.esf.hr