Poziv za prijavu na dječje radionice EduSplash Junior

Tim EduSplash platforme osmislio je zabavne i interaktivne radionice EduSplash Junior za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Radionice EduSplash Juniora namijenjene su djeci dobne skupine od 8 do 14 godina. Cilj radionica je da se na zabavan i pristupačan način, u sigurnom okruženju i ugodnoj atmosferi coworking prostora Kluba Kotač (prizemlje Društvenog centra Rojc, Gajeva 3) najmlađima približi svijet glazbe i fotografije. Radionice su koncipirane tako da djeca kroz zabavu i igru nesvjesno uče i socijaliziraju se u neformalnom i opuštenom okruženju.

Svi zainteresirani roditelji mogu provjeriti pojedinosti radionica klikom na online prijavnicu: bit.ly/edusplash-junior-radionice

Sudjelovanje polaznika je u potpunosti besplatno. Za obje radionice prijave su otvorene do 17. ožujka 2019. godine (do 23:59).

__________
Sve dodatne upite šaljite na edusplash@seasplash.net ili nas kontaktirajte putem našeg Facebook i Instagram profila - EduSplash - multimedijska platforma za edukaciju i razvoj / www.instagram.com/edusplash.

zastava EU

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Vrijednost projekta: 507.562,24 kuna / 431.427,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

www.strukturnifondovi.hr     www.esf.hr