Glazbena radionica

Već sviraš neki instrument ili ga želiš naučiti svirati? Na ovoj ćeš radionici učiti istraživati različite aspekte glazbe, osmišljavati aranžmane te stvarati kraća ili duža glazbena djela.

 

Opis radionice:

 

Polaznici će osmišljavati vlastita glazbena djela te u praktičnom dijelu razvijati sposobnost glazbene artikulacije potrebne za glazbenu izvedbu.
Izradom autorskog djela polaznika glazbene radionice ispunjava se cilj uvođenja polaznika u svijet glazbene umjetnosti kako bi novim znanjem i sadržajima obogatili prostor u kojem žive te razvili stvaralaštvo kao način mišljenja i djelovanja. Stečena iskustva potiču intrinzičnu motivaciju, razvoj samopouzdanja i socijalnih vještina, a polaznici mogu stečene kompetencije primijeniti u različitim područjima života.

 

Voditelj radionice: Vanja Sinošić


Vanja Sinožić je završio osnovnu i srednju glazbenu školu Ivan Matetić Ronjgov u Puli i stekao obrazovanje glazbenik-violinist. Stručno se usavršavao kroz sudjelovanje na glazbenim seminarima i radionicama (Medulin, Grožnjan). Pohađao je studij glazbene kulture na Pedagoškoj akademiji u Puli. Kontinuirano se bavi glazbenim djelovanjem od osnovne škole. Osnovao je glazbenu skupinu Stabat mater 1997., a surađivao je na glazbenim projektima s više glazbenih skupina (Gustafi, Livio Morožin bend, Rade Šerbeđija projekt, Franci Blašković) te sudjelovao u radu Sinfonijskog orkestra u Puli. Nastupao je na preko četiri stotine glazbenih koncerata i priredbi. Sudjelovao je u poslovima glazbene produkcije, studijskog snimanja i organizaciji koncertnih nastupa. Volontirao je u predškolskim ustanovama na glazbenoj edukaciji djece i mladih s posebnim potrebama. Kao glazbenik svira violinu, bas, udaraljke i glas (tenor/bariton).

zastava EU

Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

Vrijednost projekta: 507.562,24 kuna / 431.427,90 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

www.strukturnifondovi.hr     www.esf.hr